Husqvarna 265 RX
65,1 cm3 - 3,0 kW - 4,1 LE
Vágórész nélküli súly 10,8 kgRobosztus felépítésű erdészeti tisztítófűrész, nagy kapacitással a megerőltető tisztítási munkákhoz. A rövid tengely megkönnyíti a kezelést sűrű erdőben. Erős kúpfogaskerék, eltolt és ergonómikus fogantyúk, valamint hüvelykujjal működtethető gázadó. LowVib rezgéscsillapító rendszerrel felszerelve. Tartozéka a Trio-Balance nevű ergonómikus heveder, amely hatékonyan osztja el a súlyt, és csökkenti a hát terhelését.
Husqvarna 252 RX
50,8 cm3 - 2,4 kW - 3,3 LE
Vágórész nélküli súly 8,9 kgRobosztus, erőteljes erdészeti tisztítófűrész professzionális tisztítómunkához. A nyomatékos motor segít a gyorsabb munkavégzésben. Eltolt fogantyúval van felszerelve, így a vágókés a felhasználó elé kerül az optimális kontoll érdekében. Tartozéka a Trio-Balance ergonómikus heveder, amely hatékonyan osztja el a súlyt, és csökkenti a hát terhelését.
Husqvarna 345 Fx
43,0 cm3 - 2,1 kW - 2,9 LE - E-TECH
Vágórész nélküli súly 7,8 kgKivételes manőverezhetőségű erdészeti tisztító-fűrész nagy teljesítménnyel és egyedi megoldásokkal. Rövid, kézre álló és könnyen indítható E-TECH motor. Motor elé szerelt tartállyal (Centre Gravity Engine). Az osztályában a piacon elérhető lagalacsonyabb vibrációszint. A 345 Fx tartozéka a Trio-Balance heveder, amely a súlyt egyenletesen osztja el és csökkenti a hát terhelését.
Husqvarna 240 F
40,2 cm3 - 1,8 kW - 2,4 LE
Vágórész nélküli súly 8,4 kgA legkisebb erdészeti tisztítófűrészünk a nagyobb gépek összes tulajdonságával és jellemzőjével rendelkezik. Erőteljes, nyomatékos motor. Rövid kézre álló tengely és kúpfogaskerék a sűrű erdőben végzett hatékony munkákhoz. A hatékony LowVib rezgéscsillapítási rendszer szigeteli a házat és a kezet a motor vibrációjától. Az ergonómikus szögben álló fogantyú és a hüvelykujjal működtetett gázadás tökéletes kontrollt biztosít.

Magyarországon jelenleg nem forgalmazzuk.
Husqvarna 250 R
48,7 cm3 - 2,1 kW - 2,9 LE
Vágórész nélküli súly 9,2 kgA legnagyobb teljesítményű bozótvágónk, amelyet a sűrű és erős fűben, aljnövényzetben és bozótban végzett legnagyobb igénybevételű munkákra fejlesztettek ki. Az erőteljes motor, a hosszú tengely és a hatékony rezgéscsillapítás könnyen használhatóvá teszi ezt a robosztus gépet. LowVib és gyorsan beállítható fogantyú a könnyű használat és szállítás érdekében.
Husqvarna 345 Rx 45,0 cm3 - 2,0 kW - 2,7 LE E-TECH
Vágórész nélküli súly 7,9 kg

Husqvarna 343 R 45,0 cm3 - 2,0 kW - 2,7 LE
Vágórész nélküli súly 8,2 kg


Professzionális bozótvágóinkat a legfejlettebb ergonómia és hatékonyság jellemzi, ami szükséges a hosszú műszakok során. Optimalizált súlyelosztás, a tartály motor elé helyezésével (Centre Gravity Engine). A LowVib és a fogantyú gyorsan beállítható a könnyű hazsnálat és szállítás érdekében. A 345 Rx mellé komfort csomag jár, amely tartalmazza az Ergo-Cruise-t és a Trio-Balance hevedert.
Husqvarna 240 R
40,2 cm3 - 1,8 kW - 2,4 LE
Vágórész nélküli súly 8,6 kgSűrű fűben és bozótban való munkára kifejlesztett robosztus, erőteljes bozótvágó. Az erőteljes motor, a hosszú tengely, a fejlett ergonómia és a hatékony rezgéscsillapítási rendszer még a nagyméretű gép használatát is kényelmessé teszi a hosszú műszakok során. LowVib rezgéscsillapítás. A fogantyú gyorsan beállítható a könnyű használat és szállítás érdekében.
Husqvarna 235 R
36,3 cm3 - 1,3 kW - 1,8 LE - E-TECH
Vágórész nélküli súly 7,3 kgA legnagyobb középkategóriás bozótvágó sűrű növényzetben damilfejjel és vágókéssel való használatra készült. E-TECH motorral szerelve. A LowVib csillapítja a fogantyú és a házzal kapcsolatban lévő többi alkatrész rezgéseit, és csökkenti a megterhelést.
Husqvarna 335 Rx
34,6 cm3 - 1,6 kW - 2,2 LE - E-TECH II
Vágórész nélküli súly 6,2 kg

Husqvarna 333 R
34,6 cm3 - 1,6 kW - 2,2 LE - E-TECH II
Vágórész nélküli súly 6,1 kg


A professzionális bozótvágóink új generációja. Optimalizált vágási teljesítmény az újonnan kifejlesztett X-TORQ motornak köszönhetően, amely minden fordulatszám-tartományban biztosítja a megfelelő nyomatékot. Kiváló kezelői kényelem a magas, eltolt helyzetnek, a szögben álló fogantyúnak, az alacsony vibrációs szintnek és a kis súlynak köszönhetően. Ezeket a robosztus gépeket nagy igénybevételre és egésznapos használatra tervezték. A 335 Rx plusz kényelmi megoldásokkal van felszerelve, amely kényelmes fogású fogantyúkat, Ergo-Cruise és Smart Start rendszereket tartalmaz. Mindkét modell Duo-Balance 35 hevederrel, vágókéssel és damilfejjel kapható.
Husgvarna 232 R
30,8 cm3 - 1,1 kW - 1,5 LE - E-TECH
Vágórész nélküli súly 6,5 kgA hatékony, erőteljes középkategóriás bozótvágók ideálisak a nehéz, sűrű növényzetben vagy a nagy területen végzett munkához. Erős motorral és kimagaslóan hatásos rezgéscsillapítással még a hosszú műszakok alatt is hatékonyan dolgozhat. E-TECH motor. A fogantyú hossza és szöge állítható.
Husqvarna 125 R
28,0 cm3 - 0,8 kW - 1,1 LE - E-TECH
Vágórész nélküli súly 5,0 kgKönnyű bozótvágó, kiskerttulajdonosok számára tökéletes. Könnyű indítás a Smart Start rendszerrel, üzemanyag szivattyúval és mindíg önmagától visszaálló stop kapcsolóval a hibamentes indítás érdekében. A tartozék hevederrel könnyen használható, félautomata damilfejjel és vágókéssel rendelkezik. E-TECH motor a csökkentett károsanyag kibocsátás érdekében.
Husqvarna 324 Rx
25,0 cm3 - 0,8 kW - 1,1 LE - E-TECH II
Vágórész nélküli súly 5,5 kg4 ütemű bozótvágó. Tiszta benzinnel működik, nem keverékkel. Parkokban, kertekben és golfpályákon eltöltött hosszú műszakokra tervezték. A 4 ütemű motor alacsony zajszintje alkalmassá teszi lakóövezetben való használatra is. Smart Start és üzemanyagpumpa a könyebb indítás érdkében. Az Ergo-Cruise tempomattal könnyen üzemeltethető. Az E-TECH II motor csökkenti a károsanyag kibocsátást és a zajszitet.

Magyarországon jelenleg nem forgalmazzuk.
Husqvarna 323 R
24,5 cm3 - 0,9 kW - 1,2 LE
Vágórész nélküli súly 4,5 kg

Husqvarna 223 R
24,5 cm3 - 0,8 kW - 1,1 LE
Vágórész nélküli súly 4,5 kg


A könnyű, erős bozótvágó különösen alkalmas a gyors és hatékony munkára parkokban, kertekben és golfpályákon. A könnyen állítható heveder és a szögben álló, állítható fogantyú nyugalmas munkapozíciót biztosít. Smart Start és üzemanyag-szivattyú a könnyű indítás érdekében. A 323 R és 223 R a legkönnyebb alapmodellünk, amely erőteljes és hatékony motorral rendelkezik.
Husqvarna 325 RDx
24,5 cm3 - 0,9 kW - 1,2 LE - E-TECH
Vágórész nélküli súly 5,0 kgKönnyű, erőteljes bozótvágóink különösen alkalmasak a gyors és hatékony munkára parkokban, kertekben és golfpályákon. A könnyen állítható heveder és a szögben álló fogantyú kényelmes munkapozíciót biztosít. Smart Start és üzemanyagpumpa a könnyebb indítás érdekében. Az E-TECH motor nagyon erős, és a károsanyag kibocsátása alacsony. A két darabból álló tengely megkönnyíti a tárolást és a szállítást. Ergo-Cruise tempomat.
Husqvarna 335 RJx
34,6 cm3 - 1,6 kW - 2,2 LE - E-TECH II
Vágórész nélküli súly 5,5 kg

Husqvarna 333 RJ
34,6 cm3 - 1,6 kW - 2,2 LE - E-TECH II
Vágórész nélküli súly 5,5 kg


A 335 RJx és 333 RJ két új, J alakú fogantyúval rendelkező bozótvágó a sokoldalúan használható 35 cm3 osztályban. Ezeket a gépeket hosszú műszakokra tervezték. A csúcsteljesítményt a nyers erejű, E-TECH II alacsony károsanyag kibocsátású X-TORQ motor, az egyedi ergonómia és a kimagasló megbízhatóság biztosítja. A Husqvarna 335 RJx fel van szerelve extra tartozékokkal, amely kényelmes fogású fogantyúkat és Smart Start rendszert tartalmaz.

Magyarországon jelenleg nem forgalmazzuk.
Husqvarna 323 RJ
24,5 cm3 - 0,9 kW - 1,2 LE
Vágórész nélküli súly 4,2 kgAz egyik legkönyebb modellünk, mind damilfejjel, mind vágókéssel használható. Smart Start és üzemanyagpumpa a könnyebb indítás érdekében. J alakú fogantyúval felszerelve kombinálja a fűkasza manőverezhetőségét a bozótvágó hatékonyságával az enyhén sűrű növényzet esetében. A késvédő gyorskioldója megkönnyíti annak cseréjét.

Magyarországon jelenleg nem forgalmazzuk.
Husqvarna 152 RB
50,2 cm3 - 1,5 kW - 2,0 LE
Vágórész nélküli súly 11,5 kgHáton hordozható bozótvágó különösen a lejtőkön és a nehezen elérhető területeken való munkára. A motor kényelmesen hordozható egy ergonómikus hevederen, amely növeli a kar mozgásának szabadságát és csökkenti a vibrációt. Üzemanyagpumpa a könnyebb indítás érdekében. Átlátszó üzemanyagtartály.

Magyarországon jelenleg nem forgalmazzuk.
Husqvarna 335 Lx
34,6 cm3 - 1,6 kW - 2,2 LE - E-TECH II
Vágórész nélküli súly 5,4 kgA Husqvarna 335 Lx egy új, hosszú műszakokra tervezett fűkasza a sokoldalú 35 cm3 osztályban. A csúcsteljesítményt a nyers erejű, E-TECH II alacsony károsanyag kibocsátással rendelkező X-TORQ motor, az egyedi ergonómia és a kimagasló megbízhatóság biztosítja. A Husqvarna 335 Lx fel van szerelve extra tartozékkal, amely kényelmes fogású fogantyúkat és Smart Start rendszert tartalmaz.

Magyarországon jelenleg nem forgalmazzuk.
Husqvarna 232 L
30,8 cm3 - 1,1 kW - 1,5 LE - E-TECH
Vágórész nélküli súly 6,2 kgAz alacsony károsanyag kibocsátású E-TECH motor és a LowVib rezgéscsillapítás még a hosszú műszakok során is nagyfokú hatékonyságot biztosít mind a gép, mind annak használója számára. Kényelmes, hurok alakú fogantyú. A tartozékként rendelhető, J alakú fogantyúval még vágókés is használható.

Magyarországon jelenleg nem forgalmazzuk.
Husqvarna 324 Lx
25,0 cm3 - 0,8 kW - 1,1 LE - E-TECH II
Vágórész nélküli súly 5,1 kg4 ütemű motorral szerelt fűkasza, amely tiszta benzinnel működik, nem pedig keverékkel. Ugyanolyan konstrukciójú, mint a többi könnyű, kúpfogaskerekes fűkasza. A 4 ütemű motor alacsony zajszintje alkalmassá teszi lakóövezetben való használatra is. Smart Start és üzemanyagpumpa a könyebb indítás érdekében. E-TECH II motorral is rendelkezik, amely csökkenti a károsanyag kibocsátást és a zajt.

Magyarországon jelenleg nem forgalmazzuk.
Husqvarna 323 L
24,5 cm3 - 0,9 kW - 1,2 LE
Vágórész nélküli súly 4,1 kgKönnyű, nagyon hatékony szegélynyíró kúpfogaskerékkel és hurok alakú fogantyúval. J alakú fogantyúval felszerelve sűrűbb fűben is használható. Az üzemanyag-szivattyúnak köszönhetően nagyon könnyű beindítani. Smart Start és üzemanyagpumpa a könyebb indítás érdekében.

Magyarországon jelenleg nem forgalmazzuk.
Husqvarna 125 L
28,0 cm3 - 0,8 kW - 1,1 LE - E-TECH
Vágórész nélküli súly 4,8 kgKönnyű, egyenes szárú kiskerti fűkasza. Könnyű indítás a Smart Start rendszerrel, üzemanyag szivattyú és mindíg önmagától visszaálló stop kapcsoló a hibamentes indítás érdekében. Könnyen betölthető, félautomata damilfej. E-TECH motor a csökkentett károsanyag kibocsátás érdekében.

Magyarországon jelenleg nem forgalmazzuk.
Husqvarna 125 C
28,0 cm3 - 0,8 kW - 1,1 LE - E-TECH
Vágórész nélküli súly 4,4 kgKönnyű, hajlított szárú kiskerti fűkasza. Könnyű indítás a Smart Start rendszerrel, üzemanyag-szivattyú és mindíg önmagától visszaálló stop kapcsoló a hibamentes indítás érdekében. Könnyen betölthető, félautomata damilfej. E-TECH motor a csökkentett károsanyag kibocsátás érdekében.
Husqvarna 325 Cx
24,5 cm3 - 0,9 kW - 1,2 LE - E-TECH
Vágórész nélküli súly 4,1 kgHajlított szárú a kiváló kontroll és a kényelmes munkapozíció érdekében szegély nyírására a pázsit, a virágágyások, a bokrok és a fák körül. Smart Start és üzemanyagpumpa a könyebb indítás érdekében. Az átlátszó tartály egyértelműen mutatja, hogy mikor van itt az ideje az újratöltésnek. E-TECH motor a csökkentett károsanyag kibocsátás érdekében.

Magyarországon jelenleg nem forgalmazzuk.
Husqvarna 323LD
24,5 cm3 - 0,9 kW - 1,2 LE
Vágórész nélküli súly 4,3 kgA két darabból álló tengellyel rendelkező könnyű fűkasza a lehetőségek széles skáláját biztosítja. Különféle adapterek kaphatók, például sövénnyíró egység, kefe, valamint toldalékok a szegélynyíráshoz és a fametszéshez. Smart Start és üzemanyagpumpa a könyebb indítás érdekében. Könnyen tárolható és szállítható.
Husqvarna 24 C
25,0 cm3 - 0,7 kW - 1,0 LE
Vágórész nélküli súly 3,7 kgKönnyű, nagy kapacitású ház körüli szegélynyíró. Üzemanyag-szivattyúval és szivatóval rendelkezik a könyebb indítás érdekében. A kényelmes fogantyú és a félautomata damilfej megkönnyíti a munkát.